menu

Uitnodiging nieuwjaarsbijeenkomst Startup Twente

Startup Twente, met als dragende krachten Spinnerij Oosterveld, Ondernemerslab ROC van Twente, Novel-T, the Ceespot en Saxion Centrum voor Ondernemerschap, nodigt je van harte uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst 2019.

Als spreker is Frank Krake aanwezig. Als Frank vertelt wat hij allemaal heeft meegemaakt is meteen duidelijk waarom hij zichzelf ‘de Rampondernemer’ noemt. Zijn verhaal leunt op tegenslagen en negatieve gebeurtenissen, waar hij op zijn eigen wijze een positieve draai aan geeft. Een ding is zeker: na zijn bijdrage ga je geïnspireerd, gemotiveerd en met een lach op je gezicht richting de borrel.

Aanmelden kan via deze link:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-nieuwjaarsbijeenkomst-met-rampondernemer-frank-krake-53812380278

Geschreven door: Spinnerij Oosterveld

Jingle & Mingle
Help Sheltersuit een slachtoffer warm houden tegen de vrieskou!

0 reacties