menu

Midwinterhoorn op de Spinnerij

De Enschedese Midwinterhoornblazers (EMB) waren deze maand op bezoek bij de Spinnerij. Voor FC Twente werd er een promotievideo gemaakt in kerstsferen. Boven op het torentje klonken de warme klanken van de midwinterhoorn.

Het traditionele houten blaasinstrument is welbekend in deze omstreken en wordt op ambachtelijke wijze gemaakt. De midwinterhoorn wordt van oorsprong onder andere gebruikt als communicatiemiddel. In de video is dit goed terug te vinden in het “vraag en antwoord” tussen de blazers.

Bekijk het resultaat op Facebook door op de onderstaande foto te klikken! Meer weten over de Enschedese Midwinterhoornblazers? Klik dan op de link!

20171214_152252

Geschreven door: Spinnerij Oosterveld

A Syrian Christmas Dinner
Namens Spinnerij Oosterveld en World of Walas wensen wij je fijne feestdagen!

0 reacties