menu

Pop-Up borrel Spinnerij Oosterveld

Afgelopen vrijdag 5 januari werd er op geheel spontane wijze een gezellige borrel georganiseerd door onze collega’s van World of Walas: Remco en Lori. Tijdens deze middag waren de huurders van de Spinnerij van harte welkom om gezellig mee te komen borrelen. Op de spontane borrel zijn veel mensen af gekomen. Zo’n ongeveer 30 personen hebben in de kantine deelgenomen tijdens deze middag!

In de toekomst zijn wij natuurlijk van plan om vaker zo’n spontane borrel te organiseren. Wil jij er de volgende keer ook bij zijn? Laat het ons dan weten! Je kan hiervoor contact opnemen met ons servicepunt op telefoonnummer 053-7820000 of per e-mail servicepuntspinnerij@teamwalas.com.

Wij willen de deelnemers van harte bedanken voor deze gezellige middag en we zien je graag bij de volgende pop-up borrel!

pexels-photo-225236

Geschreven door: Spinnerij Oosterveld

Namens Spinnerij Oosterveld en World of Walas wensen wij je fijne feestdagen!
Homey gaat naar CES – De Consumer Electronics Show in Las Vegas!

0 reacties