menu

Ecosystemen, Earth Charter stijl

Misschien heb je ze al eens gezien in de Spinnerij, de mini eco systemen. Om vandaag het Earth Charter in de spotlight te zetten vertellen wij je dan ook graag wat over de gedachte achter dit systeem. Eén van de principes van het Earth Charter omvat het beschermen en herstellen van de ecologische systemen van onze aarde. Het mini ecosysteem brengt dit principe in de praktijk, op kleine schaal. In dit kleine ecosysteem wordt dit gerealiseerd door:

Eén van de belangrijke resultaten van dergelijke systemen op grote schaal is voedselveiligheid (voedzaam, gezond en schoon eten) voor zowel de mens als de rest van onze planeet. Het mini ecosysteem bewijst dat het mogelijk is; samen kunnen wij de stappen zetten om middels kleine initiatieven als deze de grote uitdaging aan te gaan.

Geschreven door: Spinnerij Oosterveld

Bee the change!
Talentfabriek 053

0 reacties