menu

Pubquiz: De derde editie

Het was weer een beregezellige avond met strijdlustige teams tijdens de pubquiz afgelopen 24 oktober. Wij willen de deelnemers en de organisatoren Appeltjes van Oranje en Alludens dan ook van harte bedanken voor deze mooie avond.

Tijdens de vorige twee edities was huurder Golden Egg Check de winnaar, maar deze keer gaat de eeuwige roem naar het team van Appeltjes van Oranje! Van harte gefeliciteerd met jullie overwinning! Durf jij de volgende keer de uitdaging aan te gaan?

Wij kijken in ieder geval uit naar de 4e editie van de pubquiz en hopen natuurlijk dat hier zo veel mogelijk mensen aan mee zullen doen. Geen huurder maar lijkt het je leuk om deel te nemen? Neem contact met ons op via het formulier!

Geschreven door: Spinnerij Oosterveld

Retro Game Dag bij TkkrLab
Studenten ROC van Twente

0 reacties