Terug naar overzicht

Create Tomorrow (Uitgesteld)

7 October 12.30

Update: In verband met het Coronavirus wordt dit evenement verplaatst naar een later tijdstip

Let’s create tomorrow together!

Toekomstdenkers uit industrie, wetenschap, zorg en overheid werken samen met studenten van Hogeschool Saxion en Universiteit Twente aan oplossingen voor wereldwijde uitdagingen. Ben jij erbij? 

Create Tomorrow is meer dan alleen een studenten denktank!

Op vrijdag 24 april is alweer de negende editie van de denktank, in een enorme festivaltent op de campus van de Universiteit Twente. Duizend studenten (hbo en universiteit) gaan in multidisciplinaire teams een dag lang aan de slag met uitdagende challenges van organisaties. Maar dit jaar is Create Tomorrow meer!

R&D festival in de binnenstad van Enschede: Explore Tomorrow

Op donderdag 23 april brengt Create Tomorrow studenten en vertegenwoordigers uit industrie, wetenschap, zorg en overheid in de Enschedese binnenstad bij elkaar voor een inspirerend R&D festival. Vanuit verschillende perspectieven verkennen ze oplossingen voor de knelpunten binnen energietransitie, industrie, gezondheidszorg en smart cities. Verwacht inspirerende keynotes, gave demo’s, verhitte paneldiscussies, verrassende pitches en onverwachte ontmoetingen. Binnenkort presenteren zij de namen van de sprekers en panelleden. Aanmelden is kosteloos en kan hier.

Lees meer over het event en de mogelijkheden om onderdeel te zijn op www.createtomorrow.nl.

Datum en tijdstip

7 October 12.30

Plaats

Verschillende locaties in Enschede

Deel het op social media

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik