Terug naar overzicht

CSU Innovatie Award 2020

Impact maken

Ben je een student of jonge ondernemer met een innovatief idee dat bijdraagt aan de uitdagingen van nu? Kan jouw oplossing écht impact maken in de facilitaire branche en kun je wel een kick-start gebruiken? Deel je idee met ons, win en maak je plannen werkelijkheid!

De CSU Innovatie Award is een succesversneller en brengt impactvolle innovaties direct in de spreekwoordelijke volgende versnelling.

Schrijf je nu in en maak kans op een investeringsbedrag van € 10.000,- en professionele begeleiding. Denk aan coaching, toegang tot relevante netwerken en een marketing-boost om het idee goed in de markt te kunnen zetten.

Wie weet kun jij op 7 oktober jouw idee live pitchen en sta je op 5 november als finalist op het podium in De Efteling (onder voorbehoud van RIVM maatregelen) tijdens de uitreiking van de CSU Innovatie Award 2020. Ga ervoor en schrijf je in met jouw originele plan!

Juist nu is innovatie waardevoller dan ooit

Niet alleen in de facilitaire branche, maar in de gehele samenleving ontstaan uitdagingen die we niet hadden verwacht. Dit jaar zijn we daarom op zoek naar slimme, duurzame oplossingen die bijdragen aan uitdagingen waar de maatschappij nú mee te maken heeft. De toekomst ziet er anders uit dan we dachten. En dit vraagt om vernieuwing. Om innovatieve ideeën waar iedereen wat aan heeft, op korte én lange termijn. Hoe kun je bijvoorbeeld bijdragen aan een goede gezondheid? Of aan economische groei? En welke plek neemt duurzaamheid daar nu in? Juist nu, juist vandaag, kunnen kleine dingen het verschil maken voor morgen.

Challenges

De 1,5 meter economie vraagt om slimme oplossingen. Hoe komen we snel tot een nieuw normaal en wat is dat dan eigenlijk? CSU lanceert daarom in aanloop naar de award diverse verkorte challenges van een maand. Wie de beste oplossing voor het antwoord op een actuele vraag of probleem heeft, kwalificeert zich direct als genomineerde voor de CSU Innovatie Award 2020 en maakt ook zo kans op € 10.000,-.

Meer informatie: https://www.csu.nl/innovatieaward-editie-2020/

Deel het op social media

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik