Terug naar overzicht

Earth Charter Day 2020

Over het Earth Charter

Het Earth Charter is een ethisch kader met principes en waarden voor het realiseren van een rechtvaardige, duurzame en vreedzame wereld. Het doel is om mensen te inspireren en een gevoel van wereldwijde onderlinge verbinding te creëren, waarin eenieder de verantwoordelijkheid draagt voor het welzijn van de mens, het leven op aarde en de toekomst van iedereen. Het is een hoopvolle visie en een oproep om tot actie over te gaan.

Turning conscience into action

Het thema van de Earth Charter Day dit jaar is ”turning conscience into action”. We realiseren ons wat er gaande is in de wereld en leren steeds meer over hoe we het beter moeten doen. Het is tijd om tot actie over te gaan! Wij geloven dat voor het ondernemen van actie het belangrijk is om kennis met elkaar te delen hoe je het beste tot actie kunt komen. Samenwerking is van onmiskenbaar belang.

Ga het duurzame gesprek aan!

We hopen dat je het Earth Charter wat extra aandacht zou willen schenken en dagen je uit het duurzame gesprek aan te gaan met jouw collega’s, vrienden en familie. Laten we elkaar inspireren om actie te ondernemen!

Wil je je meer verdiepen in het Earth Charter? Bezoek dan eens de websites!

https://earthcharter.org/

https://earthcharter.nl/

Deel het op social media

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik