Terug naar overzicht

Een bezoek vanuit Dortmund aan de Spinnerij

Zoals je misschien al weet heeft World of Walas enige tijd geleden de herontwikkeling van het historische pand Phoenix West aangekondigd. In samenwerking met de stad Dortmund zal aan de ontwikkeling van deze historische gebouwen en het gebied van Phoenix West worden gewerkt. De visie is een moderne en lokaal gerichte visie, met respect voor het behoud van deze buitengewone gemeenschap. Kijk vooral eens op de website van World of Walas voor meer informatie over dit bijzondere project!

Internationaal is er veel aandacht voor het project in Duitsland en hiermee dus ook voor de Spinnerij. Afgelopen oktober brachten vertegenwoordigers van de media in Dortmund, TV WDR, Nordstadtblocker, Ruhr Nachrichten en de Wirtschaftsförderung een bezoek aan de Spinnerij. Na een korte introductie kregen zij een rondleiding door het gebouw waarbij ook diverse huurders werden bezocht. Het gezelschap was erg onder de indruk van de Spinnerij en de community met een vriendelijke en inspirerende sfeer.

Onderstaande video is een voorbeeld van één van de positieve berichten die over de Spinnerij zijn gemaakt en willen wij natuurlijk graag met jou delen!

Deel het op social media

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik