Terug naar overzicht

Hackathon – Een kansrijke start (Uitgesteld)

1 April 10.00

Update: In verband met het Coronavirus wordt dit evenement verplaatst naar een later tijdstip

Wat is een hackathon?

‘hack·a·thon’ Een hackathon is een evenement waarin (teams van) deelnemers non-stop bezig gaan om binnen een korte tijd oplossingen voor een aangereikte casus te bedenken. De deelnemers brengen verschillende talenten mee om daarmee effectieve teams te vormen. Deze teams worden door de deelnemers zelf of door de organisatie gevormd.

Garage2020 organiseert van 1 tot en met 3 april 2020 weer een “Hackathon”, ditmaal in Spinnerij Oosterveld! Tijdens dit 3-daagse programma werken de teams aan een complex vraagstuk, namelijk: “Hoe krijgen meer kinderen in Nederland de best mogelijke eerste 1000 dagen van zijn of haar leven?”

De eerste 1000 dagen van een kind zijn cruciaal voor een goede start in het leven. Juist omdat de ontwikkeling van een kind in de eerste 1000 dagen razendsnel gaat, is het van fundamenteel belang dat deze goed verloopt: er is maar één kans op een goede start.

Garage 2020 en Platform 51 slaan de handen ineen en organiseren met hun partners een hackathon in de Spinnerij. De winnaar neemt het op tegen andere winnaars in de landelijke finale en maakt kans op een grote prijzenpot om het product echt te ontwikkelen.

Wil je meer weten of wil je je aanmelden? Kijk dan op de site of mail naar fleur@garage2020.nl!

Datum en tijdstip

1 April 10.00

Plaats

Spinnerij Oosterveld
Rigtersbleek Zandvoort 10
7521 BE Enschede

Deel het op social media

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik