Terug naar overzicht

Help Sheltersuit een slachtoffer warm houden tegen de vrieskou!

Het jaar mag dan voorbij zijn, maar de winter nog niet, voor Sheltersuit een belangrijke periode. In oktober ging Sheltersuit haar nieuwe wintercampagne #ikgeefjewarmte van start: 3000 Sheltersuits voor mensen in nood langs de grenzen van Europa. Samen met Raakkracht pakken zij het groots aan.

Inmiddels hebben zij met de binnengekomen donaties al 650 pakken kunnen uitdelen in Sarajevo (Bosnië): de nood is daar hoog; mensen hebben geen onderdak, er is weinig opvang of mensen slapen in verlaten gebouwen.

De vreugde onder de ontvangers is groot. “Hier doen we het allemaal voor. Het is zulk dankbaar werk en de mensen zijn zo ongelofelijk blij met dit pak. Al die blije gezichten. Het werd ons wederom duidelijk; een Sheltersuit redt levens.”

De campagne van Sheltersuit loopt nog steeds. Ze zijn nog steeds dringend op zoek naar donaties, want ze zullen snel naar de Griekse eilanden gaan om meer slachtoffers te helpen de winter door te komen.

Wil jij Sheltersuit ook warmte geven? Dat kan! Doneer via een Tikkie een bedrag naar keuze of ga naar de doneerpagina.

Nog een oude slaapzak op zolder? Breng jouw geschikte oude slaapzak langs bij het servicepunt van de Spinnerij, deze upcyclen ze in hun Sheltersuit.

Deel het op social media

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik