Terug naar overzicht

Het nieuwe normaal

Terug naar het normale leven met een creatieve twist

De maatregelen in Nederland worden langzaam maar zeker versoepeld en steeds meer mensen keren terug naar het normale leven; dan wel met een creatieve twist. Overal geldt nog steeds: Houd 1,5 meter afstand, was vaak je handen, nies of kuch in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.

Ook in de Spinnerij zijn de afgelopen maanden diverse maatregelen getroffen. Zo hebben wij bij de ingang voor alle bezoekers een pomp met handgel staan en is de opstelling in onze meetingrooms aangepast. De afgelopen tijd hebben onze schoonmaaktoppers extra hard gewerkt om de Spinnerij zo schoon mogelijk te houden en ook nu blijven zij hier steevast hun best voor doen. Wij nemen ons petje voor hen af!

De kantine van Appeltjes van Oranje

Nog wat extra goed nieuws: De kantine van Appeltjes van Oranje is sinds 1 juni weer geopend! Op werkdagen van 8:30 uur tot 14:30 uur kan je weer bij hen terecht voor een heerlijke kop koffie of lunch. Binnenkort zijn de dames even op vakantie van maandag 27 juli tot en met 7 augustus, maar ze staan daarna weer graag voor je klaar!

Samen zorgen voor een veilige en fijne werkomgeving

We vinden het leuk de vertrouwde gezichten terug te zien in de Spinnerij en het doet ons goed om te horen dat steeds meer organisaties, horecagelegenheden en sportclubs hun deuren weer mogen openen. Wij geloven van harte dat we samen kunnen zorgen voor een veilige en bovenal fijne (werk)omgeving. Heb jij nog vragen over ons beleid rondom COVID-19 of heb je een wat meer praktische vraag? Stel ze dan gerust aan ons servicepunt!

Deel het op social media

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik