Terug naar overzicht

Kindertheatervoorstelling van Alludens

2 Op zondag 7 januari speelde Alludens de kindertheatervoorstelling: De wondersnoepjes van opa Toon.

Het betreft de Sinterklaas voorstelling die ze ieder jaar in januari weer omtoveren tot een voorstelling met Opa Toon. Ook dit jaar heeft Alludens iedereen in de Spinnerij en andere relaties weer uitgenodigd om samen met hun kinderen en/of kleinkinderen naar deze voorstelling te komen kijken. Een spannende en leuke theatervoorstelling in de ruimte 2.03 te Spinnerij Oosterveld, gegeven door Alludens. Jong en oud waren uitgenodigd en circa 60 personen waren aanwezig.

Zij vonden het ontzettend leuk dat er mede Spinnerijcollega’s aanwezig waren met hun kinderen.

Het verhaal speelde zich af in de BVM, de bank voor mensen. Opa Toon heeft de bakker de opdracht gegeven wondersnoepjes te maken. Deze wondersnoepjes zijn goud waard en moeten dus tijdelijk in de kluis van de bank opgeborgen worden. Als er dan een boef komt die denkt een grote slag te kunnen slaan in de bank en alleen maar de wondersnoepjes aantreft kunnen de jonge kijkertjes het niet meer volhouden om te blijven zitten.

Het hoogtepunt van de voorstelling is het moment waarop er geen geld uit de betaalautomaat van de bank komt maar snoepjes. De kinderen helpen de boef snel met het opruimen (opeten) van de snoepjes. Het duurt een poosje voor de rust wederkeert maar gelukkig loopt alles goed af. Als opa Toon dan ook nog de kinderen verrast met een zakje snoepjes omdat hij jarig is, dan is het echt feest.

Na afloop kon iedereen glas heffen op de goede afloop, is er gezellig geborreld, zijn er weer allerlei nieuwe contacten opgedaan en gingen de kinderen met rode konen, moe maar voldaan weer naar huis.

Namens Hans en Bea van Alludens trainingen en entertainment: Allemaal tot volgend jaar en dankjewel voor jouw komst.

6 3

Deel het op social media

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik