Terug naar overzicht

Mystiek Theater komt naar de Spinnerij

Misschien heb je er al wat van gezien of gehoord; Mystiek Theater is namelijk druk bezig met de verbouwing van hun nieuwe onderkomen in ruimte 0.11 te Spinnerij Oosterveld.

Zoals afgelopen maand al in de Tubantia te lezen was zal Mystiek per 1 september verder gaan in de Spinnerij. Hun huidige onderkomen aan de Raiffeissenstraat zal in de toekomst plaats maken voor een nieuwe woonwijk, waarvandaan zij vanaf juni zullen verhuizen. Hoe tof is het dat deze maatschappelijk betrokken partij binnenkort naar de Spinnerij zal komen!

Bij zo’n grote verhuizing komt natuurlijk een hoop kijken. Ruimte 0.11 is begonnen als lege hal en zal worden omgetoverd tot een warme plek waar theater een feestje is. Hier is aardig wat voor nodig en om die reden hebben zij een crowdfunding opgezet. Wij willen je dan ook graag vragen om Mystiek een warm hart toe te dragen en via deze link een vrije gift te doen via iDEAL, of door te klikken op één van de rewards op de pagina. Ook het delen van de crowdfunding wordt natuurlijk altijd gewaardeerd!

Ruimte 0.11 begint er inmiddels al heel indrukwekkend uit te zien en we zien er ontzettend naar uit om Mystiek Theater te mogen verwelkomen in de Spinnerij!

Mystiek theater komt naar Spinnerij Oosterveld met gloednieuwe locatie!

Deel het op social media

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik