Over World of Walas

World of Walas wil bijzondere plekken creëren samen met de mensen die er wonen, werken en verblijven. We willen de beste plekken en gemeenschappen in steden tot stand brengen, toegankelijk voor iedereen.

Het Walas verhaal

World of Walas is een multinationale groep bedrijven die gespecialiseerd is in duurzame stedelijke ontwikkelingsprojecten en toegang tot innovaties. Wij zijn van mening dat steden bij mensen beginnen en plaatsen creëren waar mensen willen wonen, werken, produceren en deelnemen.

Walas is sinds de oprichting in 2010 aanzienlijk gegroeid en verdubbelt minstens eenmaal per jaar in omvang. Walas is nu een verzameling van meer dan 25 bedrijven met projecten in Nederland, Duitsland en Canada, en wereldwijde samenwerkingsverbanden gericht op het brengen van echte verandering in de stedelijke ontwikkelingsindustrie.

Bezoek World of Walas

Onze benadering van stedelijke ontwikkeling

First In, Last Out

We bieden een first in, last out benadering voor stedelijke ontwikkeling en herontwikkeling, inclusief concept en ontwerp, ontwikkeling en bouw, projectbeheer, vastgoedbeheer en toegang tot innovaties.

We blijven geïnvesteerd in onze gemeenschappen en spelen voortdurend in op hun veranderende behoeften om hen te helpen rijker en levendiger te worden.

Duurzaamheid en Walas

We weten dat de juiste combinatie van innovaties exponentiële verbeteringen oplevert ten opzichte van slechts enkele innovaties.

Onze aanpak richt zich daarom op alle aspecten van duurzaamheid, inclusief economische, financiële, ecologische en sociale duurzaamheid. Dit levert substantiële voordelen op, zoals minder investeringen vooraf, minder impact op het milieu en meer kansen voor onze huurders en partners.

Rijkheid en complexiteit omarmen

We begrijpen de fysieke, structurele, sociale en economische omstandigheden die gebieden helpen zich te ontwikkelen tot vitale en dynamische levende gemeenschappen. Authentieke elementen bevatten het DNA van de gemeenschap.

Meervoudig gebruik, effectieve dichtheid en diversiteit creëren een compacte smeltkroes van mensen en hun activiteiten, van functies en gebouwen die wijken levendig houden.

Plaatsen om te wonen, werken, winkelen en ontspannen. Leer, creëer, doe mee en wees ondernemend. Groei, ontwikkel en wees productief. Oude en nieuwe gebouwen. Jong en oud.

Lees meer over onze aanpak

Bekijk ook onze andere Walas projecten