menu

Meeting rooms

Op zoek naar een meeting room met smoel en karakter? Dan ben je bij Spinnerij Oosterveld aan het juiste adres!

Meeting room 2.01
Maximaal 25 personen
Meeting room 2.01, ook wel bekend als de “boardroom”, is een modern ingerichte vergaderruimte. Standaard is deze ruimte ingericht met een vergadertafel met 12 stoelen en tafels en stoelen achterin de ruimte. Deze ruimte is voorzien van een beamer en een scherm, welke wij u gratis aanbieden.

Meeting room 2.03
Maximaal 150 personen
Meeting room 2.03 is een multifunctionele zaal welke geschikt is voor diverse evenementen en presentaties. De ruimte bestaat uit een deel met een podium en stoelen in theateropstelling en een deel met praattafels en een bar. Deze ruimte is voorzien van een beamer en een licht- en geluidsinstallatie, welke wij u gratis aanbieden.

Meeting room 2.09
Maximaal 35 personen
Meeting room 2.09 is een industrieel ogende vergaderruimte welke wij flexibel in kunnen richten. Standaard staan in deze ruimte een vergadertafel met 12 stoelen en een kleine vergadertafel met 6 stoelen.

Takelruimte
Een industrieel ogende ruimte welke veelal gebruikt wordt voor fotoshoots. In deze ruimte bevinden zich onder andere schakelkasten en een takel, welke afkomstig zijn van de oorspronkelijke Spinnerij.

Informatie aanvragen!
RAUW! Spinnerij Oosterveld
Zo gevonden...