Terug naar overzicht

Sheltersuit sleep out, help de daklozen! (Uitgesteld)

14 March 12.00

Update: In verband met het Coronavirus wordt dit evenement verplaatst naar een later tijdstip

In de nacht van 14 op 15 maart organiseert huurder Sheltersuit de eerste Nederlandse Sheltersuit Sleep Out op de Oude Markt in Enschede. Deelnemers laten zich sponsoren en brengen samen op het plein de nacht door.

De Sheltersuit Sleep Out gaat een heel bijzondere nacht worden. Samen met alle deelnemers, de stad Enschede en een grandioos programma houden ze elkaar warm. Dit doen ze om zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld in te zamelen voor de daklozenproblematiek in de wereld. Het opgehaalde bedrag komt ten goede aan Stichting Sheltersuit die daarmee speciale water- en winddichte jassen maken. Vervolgens zorgt Sheltersuit voor een juiste en eerlijke distributie onder daklozen. Hun droom: dat niemand op de wereld het koud heeft.

Sheltersuit sleep out

Het programma

Deelnemers krijgen voorlichting hoe ze zich warm moeten kleden en voorbereiden op het slapen in de kou. Er wordt een groot podium gebouwd voor een muzikaal en inhoudelijk programma, de hele nacht zal er van alles te doen zijn.

Start: zaterdag 14 maart 2020 – 19:00
Eind: zondag 15 maart 2020 – 07:00
Locatie: Oude Markt in Enschede

Ze zijn op zoek naar mensen die mee willen slapen of zich als (bedrijfs)sponsor willen aansluiten. Wil je dus meer weten, doneren of meedoen? Kijk dan snel op https://sleepout.sheltersuit.com/!

Datum en tijdstip

14 March 12.00

Plaats

Oude Markt 1
Enschede

Deel het op social media

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik