Terug naar overzicht

Talentfabriek 053 is back!

Summerschool bij Talentfabriek 053

Ook Talentfabriek 053 mocht vanaf 1 juli weer haar deuren openen! Inmiddels zijn zij gestart met het leuke Summerschool-rooster. Dit is een aangepast rooster waarin alle favoriete lessen van de leerlingen staan. Het rooster is geldig van 1 juli tot en met 31 augustus en kan je vinden op de website.

Veilig dansen en genieten

Volgens de officiële regels vallen dansers onder de uitzondering, maar voor de zekerheid heeft Talentfabriek 053 de zaal ingedeeld in stukken van 1,5 meter waar de leerlingen in kunnen dansen. De dansschool zorgt voor voldoende ventilatie en in de ruimte zijn flessen met desinfectiegel te vinden. Om genoeg ruimte te kunnen bieden tussen de beide groepen in en om ervoor te zorgen dat er niet te veel mensen tegelijkertijd aanwezig zijn, duren de lessen een kwartier korter. Op deze manier kan iedereen veilig dansen en vooral ook genieten!

Meedoen?

Ben of ken jij iemand die graag mee zou willen doen? Voor nieuwe leerlingen heeft Talentfabriek 053 een actie: Wanneer je deel gaat nemen aan de Summerschool betaal je geen inschrijfgeld (van 15 euro) en kan je geheel vrijblijvend opzeggen. Na de Summerschool in juli en augustus kan je beslissen of je door zou willen gaan. De tarieven blijven hetzelfde als voorheen en zijn te vinden op de website.

Deel het op social media

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik