Terug naar overzicht

DeGordijnenshop (Textec)

Alweer 10 jaar is π˜Ώπ™šπ™‚π™€π™§π™™π™žπ™Ÿπ™£π™šπ™£π™¨π™π™€π™₯ (Textec) gevestigd bij ons in de Spinnerij!

Eigenaar Jos Snels is de expert op het gebied van textiel. π˜Ώπ™šπ™‚π™€π™§π™™π™žπ™Ÿπ™£π™šπ™£π™¨π™π™€π™₯ is gespecialiseerd in verduisterende- en linnen gordijnen, daarnaast zijn zij de enige die geluidswerende gordijnen levert met certificaat. π˜Ώπ™šπ™‚π™€π™§π™™π™žπ™Ÿπ™£π™šπ™£π™¨π™π™€π™₯ is een textielbedrijf waarbij een combinatie van technische kennis, ervaring en creativiteit, hoog in het vaandel staat.
Met haar wortels in Twente, het textielhart van Nederland, bevindt π˜Ώπ™šπ™‚π™€π™§π™™π™žπ™Ÿπ™£π™šπ™£π™¨π™π™€π™₯ zich midden in de bruisende kern van innovatie op textielgebied.

Jos, fijn dat je al 10 jaar in onze Spinnerij gevestigd bent en op naar de volgende 10!

𝙅𝙀𝙨 π™€π™«π™šπ™§ π™™π™š π™Žπ™₯π™žπ™£π™£π™šπ™§π™žπ™Ÿ;
Het pand zelf heeft zoveel karakter, dat vind je nergens en iedere bezoeker is er ook van gecharmeerd. Het ijs is gelijk gebroken, omdat je een verhaal kunt vertellen over de locatie. Als huurder is er altijd goed contact met alle medewerkers van de Spinnerij, zeker met de dames van het Servicepunt, die altijd alles doen wat in hun macht ligt om het goed te doen.

Opzoek naar nieuwe gordijnen? Neem dan vooral een kijkje op https://degordijnenshop.nl/

Deel het op social media

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik