Servicepunt Spinnerij

Servicepunt Spinnerij is er voor jou. Heb je vragen of ben je ergens naar op zoek? Wij helpen je graag. We zijn op werkdagen beschikbaar en je kan ons vinden naast de hoofdingang.

Servicepunt Spinnerij

Waarmee kunnen wij je helpen?

Het servicepunt van Spinnerij Oosterveld staat elke werkdag voor je klaar. Of je nu een huurder, bezoeker of een toevallige voorbijganger bent; wij voorzien je graag van de nodige informatie. Bij binnenkomst kan je ons gelijk aan de rechterkant vinden.

Vanuit het servicepunt verzorgen wij een divers aanbod aan diensten. Dit kan het huren van een vergaderruimte zijn, het lenen van materiaal, het versturen/ontvangen van pakketten, maar ook voor vragen over de schoonmaak of het aanvragen van onderhoud kan je bij ons terecht.

Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Mailen of bellen mag natuurlijk ook via 053 – 78 20 000 of servicepunt@spinnerijoosterveld.nl.

Servicepunt voor huurders

Dat is vervelend om te horen. Je kunt contact opnemen met ons servicepunt via servicepunt@spinnerijoosterveld.nl of 053 – 78 20 000. Wij sturen dan zo spoedig mogelijk iemand bij je langs.

Dat kan zeker! Mail jouw aanvraag naar servicepunt@spinnerijoosterveld.nl Onze technische dienst komt dan bij je langs om dit met jou te overleggen.

Meld het snel even bij het servicepunt, wij zullen dan contact opnemen met onze ICT-partner zodat dit z.s.m. wordt opgelost.

Pakketten kunnen worden opgehaald bij het servicepunt van 8:00 uur tot 17:00 uur.

Via het servicepunt hebben wij diverse wagens beschikbaar voor het verplaatsen van spullen. Of je nu op zoek bent naar een steekwagen of gewoonweg een karretje op vier wielen. Wij hebben ze allemaal!

Ja dat kan! Voor huurders van de Spinnerij hebben wij gratis een 5-tal fietsen ter beschikking gesteld. Reserveren kan via het servicepunt.

Ja dat kan! Elke huurder ontvangt een druppel waarmee hij of zij 24/7 toegang heeft tot de Spinnerij, ook in het weekend.

Anna-Sophie en Evelien van Appeltjes van Oranje verzorgen niet alleen de overheerlijke lunches in de kantine, ook kan je bij hen catering aanvragen! Stuur een mail naar info@appeltjes-van-oranje.nl om contact met hen op te nemen.

Dagelijks worden de gezamenlijke ruimtes en gangen in de Spinnerij schoongemaakt door ons enthousiaste schoonmaakteam. Wil jij ook schoonmaak in jouw eigen kantoor? Vraag dit dan aan één van de dames of kom langs bij het servicepunt. Wij kijken graag met jou naar de mogelijkheden.

Aan de zijkant van het gebouw staan twee perscontainers waar je restafval en papier kwijt kan. De papiercontainer is standaard geopend, de restafvalcontainer kan je openen middels jouw toegangsdruppel.

Servicepunt voor overige zaken

Spinnerij Oosterveld, Rigtersbleek Zandvoort 10, 7521 BE Enschede

Parkeren op het terrein van Spinnerij Oosterveld is geheel gratis. Wist je dat je ook jouw elektrische auto bij ons kan opladen? Tevens beschikken wij over een fietsenstalling.

Je kan jouw auto opladen bij één van de laadpalen op ons terrein door de stekker in te pluggen in het laad dok. Middels jouw laadpas zal dit dan achteraf worden verrekend.

We zitten haast vol en hebben onze maximale capaciteit bijna bereikt. Desondanks hebben we, afhankelijk van jouw wensen, wellicht nog een ruimte voor je vrij. Stuur een mail naar servicepunt@spinnerijoosterveld.nl, onze locatiemanager zal dan contact met jou opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Is er geen plek vrij? Dan is het mogelijk om je, geheel vrijblijvend natuurlijk, in te schrijven op onze wachtlijst.

Handige contacten

Servicepunt

Servicepunt

Servicepunt