Fotoshoot ruimte huren

Een prachtige originele 'takelruimte' uitermate geschikt voor fotoshoots. Met natuurlijke verlichting en bijzondere hoekjes voor de mooiste foto’s. De industriële takelruimte ziet er precies zo uit als vroeger.

De takelruimte, perfect voor fotoshoots en meer

Verstopt in de Spinnerij bevindt zich toch wel een waar pareltje. De takelruimte heeft nog de originele uitstraling van de vroegere textielindustrie en is daarom uitermate geschikt voor fotoshoots. Dankzij de natuurlijke lichtinval door de sheddaken is deze ruimte een favoriet onder de fotografen. Of je nu een trouwshoot wil houden, jouw producten wil fotograferen of juist een unieke gezinsfoto wil maken, het is allemaal mogelijk!

Industriële en stoere ruimte

Met verschillende elementen vanuit de vroegere textielindustrie

Prachtige lichtinval door de sheddaken

In overleg ook geschikt voor kleinschalige evenementen

Fotoshoot ruimte huren

Onze locatie

Nabij het centrum van Enschede, niet ver van de snelweg. De Spinnerij is goed te bereiken voor voetgangers, fietsers, automobilisten of reizigers met het OV. Middels de button aan de rechterkant is het mogelijk jouw route te plannen.

Deze ondernemers gingen je voor

Ik ben geïnteresseerd

Op zoek naar een toffe industriële ruimte om foto’s te maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.