Industriële ruimtes huren

In Spinnerij Oosterveld is er plek voor iedereen. Wij bieden een uniek aanbod aan industriële ruimtes. Of het nu voor een kantoor, bedrijfsruimte, voor fotoshoots, vergaderingen of evenementen is; wij denken graag met je mee.

Kantoorruimte

Vergaderruimte

Evenementenruimte

Fotoshoot ruimte

Ik heb een vraag

Ondernemen, vergaderen en presenteren op onze buitengewone locatie

Bij Spinnerij Oosterveld heten wij iedereen van harte welkom. De Spinnerij is een inspirerende, bijzondere omgeving en daar zijn wij trots op. Een plek voor ondernemers. Beginnend of ervaren, jong of oud, klein of groot.

Een (kantoor)ruimte met karakter

Voor diegenen die op zoek zijn naar een eigen ruimte met karakter hebben wij een groot aanbod aan kantoor- en bedrijfsruimtes. Geïnteresseerden nodigen wij van harte uit om een kijkje te komen nemen in het pand. Huurders in de Spinnerij krijgen de mogelijkheid om te ondernemen in een fantastische omgeving waarin zij elkaar motiveren en inspireren om het beste uit henzelf en hun onderneming te halen.

In de Spinnerij worden regelmatig evenementen georganiseerd en zijn er tal van netwerkmogelijkheden. Wat wij zoeken zijn enthousiaste ondernemers die mee willen groeien met onze prachtige community. Ben jij diegene? Neem dan snel contact met ons op!

Neem contact met ons op

Onze ruimtes in gebruik

Spinnerij Oosterveld heeft meer dan alleen kantoorruimtes

Naast onze vaste verhuurbare ruimtes beschikken wij over een aantal vergaderruimtes, een evenementenruimte en onze, inmiddels welbekende, industriële takelruimte voor fotoshoots. De Spinnerij is een unieke locatie in Enschede waar de elementen uit de textielindustrie nog terug te vinden zijn. Wil je jouw partners, gasten en/of deelnemers dus verassen met een vergadering of evenement in een buitengewone omgeving, dan ben je bij de Spinnerij aan het juiste adres!

Neem contact met ons op

Alle voordelen voor jou als huurder op een rijtje

Als huurder bij Spinnerij Oosterveld kan je gebruik maken van tal van faciliteiten. Of het nu gaat om een goede bereikbaarheid, gezellige pauzes in de kantine of de diverse diensten vanuit ons servicepunt. Onderstaand zetten wij de voordelen voor jou als huurder op een rijtje:

Goede bereikbaarheid vanaf de A35

250 parkeerplaatsen op eigen terrein

Razendsnel glasvezelnetwerk

Flexibele afspraken m.b.t. de huurovereenkomst

Overheerlijk genieten in de kantine

Gratis gebruik van een vergaderruimte 2.09

Afvalinzameling

24 uur per dag toegankelijk, 7 dagen per week

Een servicepunt wat klaarstaat voor jou en jouw bezoekers

Goede mogelijkheid tot netwerken

Last but not least: een inspirerende, toffe werkplek

Onze locatie

Nabij het centrum van Enschede, niet ver van de snelweg. De Spinnerij is goed te bereiken voor voetgangers, fietsers, automobilisten of reizigers met het OV. Middels de button aan de rechterkant is het mogelijk jouw route te plannen.

Deze ondernemers gingen je voor

Ik ben geïnteresseerd

Heb je een keuze kunnen maken of wil je graag meer informatie over de desbetreffende ruimte? Samen bespreken we alle mogelijkheden en gaan we voor het best mogelijke resultaat. Verstuur je aanvraag via het onderstaande formulier, je mag ons natuurlijk ook gewoon e-mailen of bellen.    Reset password

    Enter your email address and we will send you a link to change your password.

    Powered by Estatik