Terug naar overzicht

Improvisatie Picknick van Alludens

Op 14 juli, was het weer zover. De 2e editie van de Impro met picknick bij Spinnerij Oosterveld, georganiseerd door Alludens. Dit jaar was het thema “Op de camping” met mooi weer, gezellige mensen, geweldig vermaak en lekker eten.

Vanaf 16:00 uur kwamen circa 35 bekende en onbekende gasten, jong en oud, de Spinnerijcamping op met een gevulde picknickmand en campingstoelen. Tijdens het eten werden de mensen vermaakt met ontroerende, boeiende en hilarische theaterscenes maar ook uitgedaagd om zelf deel te nemen aan verschillende theatersportgames. Alles met als thema “Vakantie”. Hieraan gaf bijna iedereen gehoor. Op de uitnodiging stond dat het feest zou duren tot 19:30 uur maar uiteindelijk konden ze de tent, met een zeer voldaan gevoel, om 21:00 uur dichtritsen.

Improvisatie Picknick van Alludens

Zij kijken terug op een geslaagd feest dat de afgelopen vakantieperiode creatief inluidde.

Wil jij er volgend jaar ook bij zijn? Noteer het alvast in jouw agenda! Zaterdag 6 juli Impro/picknick voor het hele gezin. Vanaf 16:00 uur tot 19:30 uur bij Spinnerij Oosterveld

De maandaggroep is op 3 september gestart met de improvisatietrainingen en ze nodigen iedereen uit om eens te komen kijken en/of mee te doen om te ervaren of dit ook iets voor jou is. Is maandag voor jou niet de geschikte avond, kom dan eens langs bij de dinsdaggroep die op 11 september van start gaat, of bij de woensdaggroep die op 12 september gaat beginnen. De trainingen van de groepen zijn altijd om de 14 dagen van 20:00 uur tot 21:30 uur hier in de Spinnerij.

Wil je eens langskomen of wil je meer informatie? Alludens is bereikbaar via onderstaande gegevens:

Alludens Trainingen en Entertainment
Ruimte 1.15 te Spinnerij Oosterveld
E-mail: info@alludens.nl
Telefoonnummer Bea: 06-40967640

Deel het op social media

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik