Terug naar overzicht

Initiatieven ROC van Twente

Nieuwsgierig, verbindend en inspirerend: dat zijn de kernwaarden van het ROC van Twente. Zij willen het onderwijs verbinden aan de Twentse samenleving. Ze werken gericht en slim samen met de regio, stellen zich flexibel op en werken toekomstgericht. Dat komt o.a. tot uiting in onderstaande initiatieven, waar we je graag wat meer over vertellen.

M&Ooi Geregeld!

Collegeleerbedrijf M&Ooi Geregeld! is een leerbedrijf waarin studenten echte opdrachten uitvoeren onder begeleiding van docenten én professionals uit het bedrijfsleven.

Het ROC slaat graag de handen ineen met het bedrijfsleven om studenten toekomstgericht op te kunnen leiden. Het is daarom heel mooi dat de leerlingen hiervoor ook echt in de praktijk kunnen werken. Meer info: www.rocvantwente.nl/mooigeregeld.

Ondernemerslab Twente

Het Ondernemerslab zorgt voor versterking van ondernemerschap in het onderwijs en de regio. Er wordt veel ingezet op het bevorderen van ondernemend gedrag, bewustzijn en ondernemerschap door o.a. begeleiding, coaching, trainingen en masterclasses. Ook helpt het Ondernemerslab studenten die graag een eigen bedrijf willen starten na(ast) hun studie. Meer info: www.ondernemerslabtwente.nl.

Opleiding Medewerker business support niveau 3

De opleiding Medewerker business support maakt drie dagen per week gebruik van de Spinnerij. Op deze manier maken studenten rechtstreeks kennis met verschillende bedrijven en kunnen zij diverse opdrachten direct in de praktijk uitvoeren. Een medewerker business support ondersteunt meerdere afdelingen of teams binnen een bedrijf of organisatie. Het takenpakket is heel gevarieerd: allerlei werkzaamheden op administratief, commercieel, organisatorisch en facilitair gebied. Klik hier voor meer info.

Samenwerking met bedrijven

Voor alle gevestigde opleidingen van het ROC van Twente is de onderwijsinstelling op zoek naar stagemogelijkheden. Wil je hierover meer informatie? Kijk dan op de website.

Ook staat het ROC open voor korte praktijkopdrachten, zoals assistentie tijdens en/of voorbereiding van evenementen. Het Collegeleerbedrijf M&Ooi Geregeld! zoekt bedrijven die mee willen werken aan een onderzoeksopdracht. Meer info via: hub@rocvantwente.nl.

Deel het op social media

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik