Terug naar overzicht

Project ROC van Twente

Sinds februari 2019 is het ROC van Twente met een collegeleerbedrijf gevestigd in Spinnerij Oosterveld. Het collegeleerbedrijf is een leerbedrijf waarin studenten van drie verschillende opleidingen (niveau 4: Financieel, Juridisch en Management Assistant) aan het werk gaan met echte opdrachten en vraagstukken uit het bedrijfsleven. Ze voeren deze opdrachten uit onder begeleiding van docenten én professionals.

De afgelopen 10 weken hebben de studenten onder andere opdrachten uitgevoerd voor Gemeente Dinkelland, Sigmax, Welkoop Markelo, Project & Co en Spinnerij Oosterveld. Vanuit de Spinnerij hebben de studenten de opdracht gekregen om onderzoek te doen in- en rond Enschede, zodat zij een plan konden maken om de community van bedrijven binnen de Spinnerij te versterken.

Naast deze analyse, hebben de studenten ook evenementen voor de community bedacht. Op dinsdag 2 april was het zover en hebben de studenten het plan overhandigd aan Marlou en Alberto, onze community manager en locatiemanager, en hebben ze hun ideeën in een presentatie toegelicht. De studenten ontvingen een beoordeling op het voorkomen, de inhoud en de realisatie hiervan in de praktijk. Ook werd er gekeken of zij zich goed in de doelgroep hadden verdiept. Er waren veel originele ideeën en het was een zeer geslaagd project!

Het collegeleerbedrijf van het ROC van Twente is continu op zoek naar nieuwe opdrachten en gaat ook graag met u de samenwerking aan. Voor meer informatie of een nadere kennismaking kunt u contact opnemen met Ankie Withag per e-mail collegeleerbedrijf@rocvantwente.nl.

Deel het op social media

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik